Informatie-pagina

Club-gegevens:
Car Tuning Society
Contactpersoon: Kamil Witkowski
Hilde erf 45
2907 BJ Capelle aan den IJssel
06-30465465

Deze club is officiŽel geregistreerd onder nummer 20124778 bij de Kamer van Koophandel te Breda

Car Tuning Society is een auto-club voor eigenaren van auto's waar optisch iets aan veranderd is. De club is op 18 februari 2006 opgericht. De club is een tijd lang op non-actief gezet omdat we verder zouden gaan onder een andere naam. Dat is nu dus van de baan en we zijn sinds 15 december 2007 weer terug. Het streven is een zo groot mogelijke club met getunede auto's te hebben, helemaal uitgebouwd maar ook een beetje verbouwd of nog standaard met plannen voor verbouwing, en om in clubverband naar veel meetings te gaan en zelf meetings te organiseren. Maar belangrijker dan de auto's zelf vinden wij de leden. We willen een goede sfeer houden binnen de club en daarvoor zijn de leden belangrijker dan de auto's, de leden maken natuurlijk de club. Hoe gezelliger de groep hoe beter de club. Daarom is er voor nieuwe leden een "proeftijd"  van 6 maanden. In die tijd kunnen het bestuur en leden van de club en het nieuwe lid beiden kijken of er een wederzijdse "klik"  is en of het nieuwe lid binnen de groep past.

Op dit moment zijn er geen kosten verbonden aan het lidmaatschap. Mochten ooit de kosten te hoog gaan worden, dan kan er om een donatie worden gevraagd. Dat is natuurlijk op strikt vrijwillige basis

Voor vragen/opmerkingen en om lid te worden: info@cartuningsociety.com

Ben je lid en wil je je auto op de site hebben staan met informatie, stuur dan een mailtje met max 6 foto's en informatie over jou en je auto zoals in het leden-gedeelte staat naar info@cartuningsociety.com en dan staat alles er zo snel mogelijk op.