Welkom op de website van Car Tuning Society, de club voor eigenaren van auto's waar optisch iets aan veranderd is.
We willen zo een grote gemeenschap van auto-tuners vormen en veel mooie auto's bij elkaar brengen op meetings.
We hebben als club veel geleerd van andere clubs, meetings en mensen, voornamelijk de dingen die daar niet goed geregeld waren. Daarom is onze doelstelling om het bij ons juist wel goed te doen.
Daarom zijn er bij ons geen verplichtingen, geen contributie en alleen de regels die echt nodig zijn om alles goed te laten verlopen, geen regels die nergens op slaan en mensen alleen het plezier minder maken of helemaal ontnemen.

Wij willen gewoon een leuke groep mensen hebben waar we gezellig samen mee naar meetings kunnen gaan, waar we een leuke avond mee kunnen beleven op onze eigen meetings en waar we ook op kunnen bouwen als club. Wij vinden de mensen belangrijker dan de kwaliteit van de auto´s.
Wij werken niet met contributies maar met vrijwillige donaties. Dat betekent dus dat we niet altijd een groot bedrag op de clubrekening hebben staan. Als we een grote aanschaf willen doen in het voordeel van de club kunnen wij dus vragen of je geld wilt doneren ten bate van de club.
Giften aan de club zijn tevens voor een groot deel aftrekbaar van de belasting dus het is een win-win situatie voor iedereen.

Kijk eens bij de updates als je op de hoogte wilt blijven van veranderingen over de leden, website, forum en nog meer.

Kom eens gezellig langs op ons forum en praat lekker mee.

Met vriendelijke groet,

Het Car Tuning Society Team:

Kamil Witkowski (AryX)
Alex Coster (AlexGTR)
Imre van Riemsdijk ('Imm)